HTML

"Élet a műanyagdobozban" - ízek_színek_szagok

Ma ettünk egy ebédet az irodában...vajon mit, milyet, honnan, mennyiért?

Így pontozunk mi

Szubjektíven, laikusan, érzelmi alapokon nyugodva. 0-tól 5 pontig Ár-érték aránya (0 - nem érte meg; 5 - soha jobbat) Kiszállítás gyorsasága (0 - éhen haltam; 5 - letettük a telefont és ettünk) Csomagolás (0 - nyakig leveses; 5 - légmentes) Étel minősége (0 - ááááhhhhh; 5 - nagyanyáink elbújhatnak) Étel mennyisége (0 - mégmégmég; 5 - még most is emésztek) Ezeket utána súlyozzuk, mivel az étel minősége talán a legfontosabb (0,4-es súly), a többi talán kevésbé (0,15-ös súly)

Friss topikok

  • mogyiscsalamádé: hoho...És ha tudnátok,hogyan készülnek ezek a "finomságok":D Dolgoztam a konyhán, én tudom...nem f... (2010.11.25. 09:39) Nagy Gastroyal TESZT II.

Linkblog

Trófea Grill – Király utca

2010.10.19. 11:16 oyster

Harcsapaprikás; Sajttal, sonkával töltött pulykamell, burgonyafánkkal

Internetes rendelés
 
Megéheztünk, és hétfő lévén (kényeztessük magunkat, ha már ennyire utáljuk a napot) valami jót akartunk enni. Ikio egykori vega, harcsapaprikást rendelt a készételek közül, a frissensültekkel ellentétben, nem jelezték, hogy köretet kellene rendelni hozzá, így Ő nem is rendelt.
Én frissensültet választottam és burgonyafánkot kértem hozzá. Ez így összesen 2600.- körül volt, a harcsa 1190, a többi az enyém.
 
IKIO: Elég meglepő volt, mikor megérkezett az ebéd, mivel a harcsapaprikás mellet nem volt semmi, és a harcsapaprikás sem volt túl nagy adag. Fel is hívtam a Trófeát, remélve, hogy csak a futárnál maradt a köret, de sajnos nem. Maga az étel egy kövér 1 est ért. Szaga alapján közös szekrényben tárolhatták egy tonnányi érett csirkével, félig nyersnek tűnt, kicsit kenődő, kicsit rágós falatkákból állt össze az adag. Mondhatnám, hogy a szaft nem volt rossz, de ennek már nincs jelentősége. A felét kidobtam, de még így is elment a kedvem a halaktól egy időre.
 
Oyster: a frissen sült hússal nem volt különösebb gond, a panír ropogott, bár sajt a húson belülre nem került (a már szokásos szétvágom a húst, és ráteszem a vágás mentén a lágyult sajtot verzió), meg lehetett enni.
A burgonyafánk viszont nem volt túl jó. Az olaj, amiben sütötték, valószínűleg már elég fáradt volt, a tésztája amúgy jó lett volna, de így a kissé pirított olaj ízével kiegészülve sajnos nem sikerült élvezetes fogást elénk tenni. Ahhoz képest, hogy az enyém 1440.- volt, kissé morcos voltam, bár a jóllakásról azért sikerült gondoskodni (és kíváncsian várom a délutáni emésztés során felmerülő utózöngéket).
 
Korábban már próbálkoztunk idebenn a kollégákkal a Trófeából rendelni, eddig nem volt különösebb probléma, bár általában pizzát rendeltünk, és az eddig mindig nagyon finom volt. Nemrég ettünk onnan mézes-mustáros csirkét, az adag méretével nem kényeztettek minket, de az íze annak teljesen korrekt volt.
 
SzempontIkioOyster
Ár-érték12
Kiszállítás gyorsasága44
Csomagolás55
Étel minősége13
Étel mennyisége24
Összesen súlyokkal2,83
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: harcsapaprikás trófea király

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaebed.blog.hu/api/trackback/id/tr252383110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása