HTML

"Élet a műanyagdobozban" - ízek_színek_szagok

Ma ettünk egy ebédet az irodában...vajon mit, milyet, honnan, mennyiért?

Így pontozunk mi

Szubjektíven, laikusan, érzelmi alapokon nyugodva. 0-tól 5 pontig Ár-érték aránya (0 - nem érte meg; 5 - soha jobbat) Kiszállítás gyorsasága (0 - éhen haltam; 5 - letettük a telefont és ettünk) Csomagolás (0 - nyakig leveses; 5 - légmentes) Étel minősége (0 - ááááhhhhh; 5 - nagyanyáink elbújhatnak) Étel mennyisége (0 - mégmégmég; 5 - még most is emésztek) Ezeket utána súlyozzuk, mivel az étel minősége talán a legfontosabb (0,4-es súly), a többi talán kevésbé (0,15-ös súly)

Friss topikok

  • mogyiscsalamádé: hoho...És ha tudnátok,hogyan készülnek ezek a "finomságok":D Dolgoztam a konyhán, én tudom...nem f... (2010.11.25. 09:39) Nagy Gastroyal TESZT II.

Linkblog

City Food; Pálya Pizza

2010.10.27. 15:59 oyster

Ma külön cégtől rendeltünk, mert Ikio még múlt héten berendelte a CityFoodot bemelegítésként, ugyanis jövő héten jön a NAGY NÉGY NAPOS CITYFOOD TESZT. A hét végén összegzünk, pontozunk, lebeszélünk vagy ajánlunk. G és K menü lesz a célpont.

IKIO: csirkemell rácosan - Cityfood
Egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy érdemes-e ebben a kategóriában véleményeket írni az ételről, mert nagyjából olyan, mintha panelházakat értékelnénk építészeti megoldásaik alapján.
A csomagolás műanyag edény, alumínium fóliával a tetején. Mintás, informatív, próbál valamilyen egyéniséget adni a benne fellelhető ételnek, természetesen jól zár és tiszta. Maga az étel pont annyira életteli, mint a Hold felszíne. Se színek sem illatok nem kerülnek elő kinyitáskor a dobozból és ez szomorú előjele az ízek hiányának is. A fűszereket úgy adagolhatták, hogy súlyos gyomorbetegek is jó legyen, így a csirkemell íze olyan, mintha egyszer már kifőzték volna levesnek.
Volt benne krumpli, paradicsom, tejföl, hús csak nem állt össze étellé. Biztosan megvolt az előírt mennyiség is, az érzés mégis olyan, mintha felmelegítve is hideg maradt volna.
Az ár érték a 700 forint alatti összeg miatt 3-as, a kiszállítás gyorsasága nem releváns.

Szempont
Ikio
Ár-érték
3
Kiszállítás gyorsasága
3
Csomagolás
5
Étel minősége
2
Étel mennyisége
4
Összesen
3,05

 
Oyster: párizsi pulykamell, rizi-bizi – Pálya Pizza
Életem legrosszabb rizibizije. A hús nem különösebben volt rossz, de a rizibizi! Mák-íze volt (?), ki volt száradva, és a borsó kemény volt, és ráncos. Nem tudom, hogy lehet így elrontani rizi-bizit, de többször ilyet nem rendelek innen. Az egész teljesen sótlan volt, mintha faforgácsot ropogtatnék. A hús némileg kárpótolt. Az adagot nemigen nevezhetném hatalmasnak, de elég irodai ebédnek. „Boldog órában” rendeltem, így 10%-kal olcsóbb volt, még szerencse, többet nem ért 1070 forintnál. Ezért cserébe pontosan 80 percet vártam az ételre, ezen fel is háborodhatnék máskor, de ma direkt nem akartam korán enni, így marad az objektív 1 pont.
Hát így, nemigen ajánlom senkinek, de azért mást is meg fogunk még kóstolni, javítani mindig lehet.

Szempont
Oyster
Ár-érték
3
Kiszállítás gyorsasága
1
Csomagolás
3
Étel minősége
3
Étel mennyisége
4
Összesen
2,85

Szólj hozzá!

Címkék: csirkemell rizibizi cityfood pálya pizza

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaebed.blog.hu/api/trackback/id/tr122403081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása