HTML

"Élet a műanyagdobozban" - ízek_színek_szagok

Ma ettünk egy ebédet az irodában...vajon mit, milyet, honnan, mennyiért?

Így pontozunk mi

Szubjektíven, laikusan, érzelmi alapokon nyugodva. 0-tól 5 pontig Ár-érték aránya (0 - nem érte meg; 5 - soha jobbat) Kiszállítás gyorsasága (0 - éhen haltam; 5 - letettük a telefont és ettünk) Csomagolás (0 - nyakig leveses; 5 - légmentes) Étel minősége (0 - ááááhhhhh; 5 - nagyanyáink elbújhatnak) Étel mennyisége (0 - mégmégmég; 5 - még most is emésztek) Ezeket utána súlyozzuk, mivel az étel minősége talán a legfontosabb (0,4-es súly), a többi talán kevésbé (0,15-ös súly)

Friss topikok

  • mogyiscsalamádé: hoho...És ha tudnátok,hogyan készülnek ezek a "finomságok":D Dolgoztam a konyhán, én tudom...nem f... (2010.11.25. 09:39) Nagy Gastroyal TESZT II.

Linkblog

Nagy Cityfood TESZT IV.

2010.11.05. 12:48 oyster

Ínyenc csirkemell, jázmin rizs

Tárkonyos pulykaragu, jázminrizs
 
Oyster: ma nagyon könnyű dolgom van. Ikio kolléga nem előre látott távolléte miatt én kóstoltam meg mindkét ételt, és mondhatom, a mai teljesítmény nagyon alacsony szintű volt.
 
A tárkonyos pulykaraguban valami bántó ízt éreztem (benne is volt, nem csak én látnám így), amit talán a szárított tárkony kölcsönzött. Nagyon kevés hús volt a raguban, de ez jelen esetben még jó hírnek is tűnhet, mert az a két falat, amelybe rendes, harapható darab jutott, kifejezetten rossz volt – nem szeretek ilyet ételre mondani, de most muszáj. A szotty elég volt, gomba is volt sok, de annyira semmilyen volt, hogy nem is értem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A kolléga sem választott sokkal jobban. Ez valójában egy ananászos csirke volt bacon-nel és sajttal egybesütve, olyan száraz rizzsel, mint a fűrészpor. A rizstől nem vár el sokat az ember, de ennek még azt is sikerült alulmúlnia, műanyag íze volt, mivel műanyagdobozban érkezett, meg is érhetném, ha jóindulatú lennék, de most felbosszantottak, és elvesztettem a ma amúgy is alapon lévő jóindulatot.
Az ananász nem tudom, honnan volt, de kemény (!) volt, sajtot csak nyomokban tartalmazott az étel, és a bacon nem volt kellőképpen megsütve, így egy nyúlós vacakká formálódott. Az illat, na az volt neki, és ez az egyetlen pozitívum, jó, még a csirkehús sem volt annyira kiszárítva, mint szokott.
 
Ma nagyon mellényúltak, sajnos a tegnapi jóslatom nagyon erősen valóra vált, és a tegnapi étel messze-messze felülmúlta a mai teljesítményt.
 

Szempont
Ínyenc
Ragu
Ár-érték
2
1
Csomagolás
5
4
Étel minősége
2
2
Étel mennyisége
4
4
Összesen súlyokkal
2,8

A csomagolás azért kapott négyest, mert átfolyt a ragu a rizsre, és ez ebben a műanyag-kultúrában hiba, amúgy jót tett volna az ételnek.
 
Az összefoglalót jövő hét elején tesszük közre az eheti kalandozásunkról a hamisítatlan műanyagdobozok között.

Szólj hozzá!

Címkék: rizs csirkemell ananász cityfood tárkonyos pulyka

A bejegyzés trackback címe:

https://irodaebed.blog.hu/api/trackback/id/tr862425646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása